Vægelementer | bredt produktsortiment af enestående kvalitet

Præfa Betonelement A/S blev etableret tilbage i 1974, og vi har siden da specialiseret os i produktion af vægelementer

Det har vi gjort med stor succes og kundetilfredshed til følge, hvorfor vi i dag er blandt branchens førende producenter og leverandører af kvalitetsløsninger vedrørende vægelementer m.m. Vi er især stolte over vores brede produktsortiment, som omfatter vægelementer i form af både bagmurs-, skillevægs- og sandwichelementer.

Vi bestræber os på at være den foretrukne leverandør af vægelementer til så mange byggefirmaer og –projekter som muligt, hvilket ikke blot har resulteret i et stort udvalg af vægelementer, men ligeledes et særdeles fleksibelt produktionsapparat til fremstilling af disse. Netop derfor leverer vi vægelementer til både store og små byggeprojekter inden for landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri, da vi, foruden vores standardprodukter, er i stand til at tilpasse vores vægelementer efter vores kunders specifikke ønsker og behov.

Kvaliteten af vores vægelementer er, grundet en stor og helhjertet indsats, altid i top, hvilket vi lægger stor vægt på

Produktionen af vores vægelementer undergår på daglig basis grundige kvalitetskontroller, således at vores egne og vores kunders kvalitetsforventninger altid indfries. Samtlige vægelementer, der forlader vores produktionshal, er ligeledes certificeret af Dancert i henhold til gældende normer.

Vi ligger altid inde med en stor lagerbeholdning af vægelementer, som er klar til levering hurtigst muligt, ligesom vi er åbne for specielle ønsker vedrørende størrelser og udformninger til et givent byggeprojekt. Kontakt os og hør, hvorledes vi kan tilfredsstille dit behov for vægelementer. Vi udarbejder alle vores tilbud på vægelementer efter vores kunders tegninger og ønsker.