Sandwichelementer | høj kvalitet og individuelle løsninger

Præfa Betonelement A/S har siden vores opstart i 1974 været en foretrukken leverandør og samarbejdspartner for store dele af byggebranchen. Vores produktsortiment består blandt andet af facadeelementer udført som sandwichelementer, der egner sig til både landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri. Vi leverer sandwichelementer i standardtykkelserne 260, 300, 330, 350, 400, 450 og 480 mm.

Vi producerer og leverer sandwichelementer i en maksimumhøjde på 3500 mm samt en maksimumbredde på ca. 10000 mm

Har du behov for højere sandwichelementer, kan disse leveres som vendeelementer, hvilket giver en maksimumhøjde på ca. 10000 mm samt en maksimumbredde på 3300 mm. Grundet et fleksibelt produktionsapparat, kan vi ligeledes tilbyde individuelt tilpassede løsninger, der omfatter sandwichelementer efter passende dimensioner, hvis vores sandwichelementers standardstørrelser ikke passer ind i et givent byggeprojekt.
Vores sandwichelementers U-værdier varierer fra 0,13 – 0,35 W/(m2) og kan, ligesom det er tilfældet med overflader/frilægninger, leveres efter ønske.

Vi bestræber os på altid at levere enestående god kvalitet, hvorfor produktionen af vores sandwichelementer dagligt undergår grundige kvalitetskontroller.

Samtlige sandwichelementer er certificeret af Dancert i henhold til gældende normer

Vi har opstillet høje kvalitetsmæssige krav og standarder for os selv, og det er en topprioritet for os, at alle vores sandwichelementer til fulde lever op til vores egne såvel som vores kunders kvalitetsforventninger.

Kontakt os og hør nærmere om vores udvalg af sandwichelementer. Samtlige vores tilbud på sandwichelementer udarbejdes efter dine tegninger og behov. Vi er overbeviste om, at vi i fællesskab kan finde den ideelle løsning vedrørende sandwichelementer til lige netop dig og dit forestående byggeprojekt.