Lecaelementer | find gode elementer til godt kvalitetsbyggeri

Præfa Betonelement A/S har siden vores opstart i 1974 ageret som en af Danmarks mest anerkendte og kvalitetsbevidste støberier og har forsynet mange byggefirmaer og –projekter med blandt andet Lecaelementer. Vi producerer bagmurs-, skillevægs- og sandwichelementer, som alle fås i det lette og porøse materiale Leca. Vores Lecaelementer anvendes ved store og små projekter i forbindelse med blandt andet landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggerier.

Lecaelementer anvendes med stor fordelagtighed ved mange byggerier

Af de væsentligste kvaliteter ved Lecaelementer kan nævnes lav rumvægt, høj trykstyrke, gode isolerende egenskaber samt at det er kemisk neutralt, hvorfor det ikke kan angribes af råd og svamp. Vi har et stort udvalg af Lecaelementer i standardstørrelser og kan ligeledes, grundet et fleksibelt produktionsapparat, tilpasse vores produkter efter dine specifikke ønsker og behov til blandt andet udformning og størrelse.

Kvalitet er i højsædet i alle facetter af vores forehavende – dette gælder selvfølgelig også i vores produktion af Lecaelementer. Med Lecaelementer er du sikret et godt byggemateriale og med Lecaelementer fra Præfa Byg er du ligeledes sikret høj kvalitet.

Vi tester dagligt kvaliteten af vores producerede Lecaelementer i eget laboratorium

Desuden er samtlige vores Lecaelementer og andre produkter certificeret af Dancert i henhold til gældende normer. Derudover er vi altid opmærksomme på måder, hvorpå vi kan gøre produktionen af vores Lecaelementer bedre, mere effektiv og omkostningsbesparende.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan sikre dig gode løsninger med Lecaelementer til dit næste byggeprojekt. Vi leverer altid den aftalte løsning til den aftalte tid og pris.