Helvægselementer | stort udvalg af gode kvalitetsløsninger

Præfa Betonelement A/S blev etableret i 1974, og vi har siden specialiseret os i produktion af blandt andet helvægselementer

Vores mangeårige brancheerfaring og dertil erhvervede ekspertise har givet os en markedsposition blandt landets førende producenter og leverandører af helvægelementer. I fremstillingen af vores helvægselementer anvendes råmaterialerne sand, sten, jern, armeringsnet, bindere og Leca, og vores helvægselementer kan nemt tilpasses forskellige formål.

Vores produktionsapparat er særdeles fleksibelt, hvilket, sammenholdt med vores brede ekspertise, gør, at vores helvægselementer kan fås som individuelle kvalitetsløsninger, der fremstilles til at passe dine ønsker og behov bedst muligt. Vi leverer helvægselementer til landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri – store som små projekter.

Kvaliteten af vores helvægselementer er i absolut top, hvilket er et vigtigt fokuspunkt for vores forehavende

Vi foretager dagligt stikprøver fra vores produktion af helvægselementer og lader dem gennemgå grundige kvalitetstjek i eget laboratorium, hvorfor vores helvægselementer altid lever op til vores egne såvel som vores kunders kvalitetsforventninger. I vores optik er der ingen middelvej, hvad angår produktion af helvægselementer til byggebranchen – kvalitet skal være en topprioritet og leveres i særklasse. Samtlige vores helvægselementer er certificeret af Dancert i henhold til gældende normer.

Ønsker du yderligere information om vores helvægselementer samt dine muligheder for en veltilpasset kvalitetsløsning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores tilbud udarbejdes efter dine tegninger samt specifikke ønsker og behov til helvægsløsninger. Vi er overbeviste om, at vi i fællesskab kan finde den ideelle løsning til lige netop dig og udstyre dig med de bedst mulige helvægselementer til dit forestående byggeprojekt.