Elementfabrikker | vi er blandt Danmarks førende producenter

Her produceres dagligt op til omkring 420 m2 betonelementer til anvendelse ved diverse byggeprojekter

Vi er bredt anerkendt som en af markedets mest kvalitetsbevidste elementfabrikker og producerer både bagmurs-, skillevægs- og sandwichelementer af enestående kvalitet.

Ikke mange elementfabrikker med et lige så bredt og alsidigt udvalg

Vores elementfabrik leverer elementer til landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri. Vi er ligeledes en af branchens mest fleksible elementfabrikker og er leveringsdygtige i individuelt tilpassede løsninger. Passer vores mange standardstørrelser ikke til dit specifikke projekt, kan vi sagtens fremstille betonelementer efter behov, hvad angår størrelser og udformninger.

Vi lægger meget vægt på kvalitet i produktionen på vores elementfabrik, hvor vi dagligt udfører en grundig kvalitetskontrol af vores produktionsapparat og de fremstillede produkter. Som en af landets mest kvalitetsbevidste elementfabrikker har vi sågar eget laboratorium, hvor kvalitetskontrollen foregår. For at sikre kvalitet i absolut særklasse er det vigtigt, at du som kunde får dine betonelementer produceret og leveret af en af landets velcertificerede elementfabrikker. Samtlige vores produkter er certificeret af Dancert i henhold til gældende normer.

Vi sætter en ære i at være en af branchens mest pålidelige elementfabrikker, hvorfor vi altid leverer den aftalte løsning til den aftalte tid og pris.

Kontakt os og hør, hvordan du får markedets bedste service og kvalitet hos Præfa Betonelement A/S – en af branchens førende elementfabrikker. Vi udarbejder vores tilbud efter dine tegninger og behov og kan med garanti finde en optimal løsning til dit næste byggeprojekt.