Element fabrik med stor ekspertise og et bredt kvalitetsudvalg

Præfa Betonelement A/S blev etableret som element fabrik i 1974, og vi har siden da specialiseret os i produktion af diverse betonelementer til byggefirmaer og –projekter. Vi ønsker at være den foretrukne element fabrik for så mange kunder som overhovedet muligt, hvorfor vi gennem årene har brugt al vores uvurderlige erfaring og ekspertise på at opbygge et fleksibelt produktionsapparat samt et bredt udvalg fuld af kvalitetsløsninger.

Som element fabrik leverer vi til landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri

På vores element fabrik i Østervrå producerer vi bagmurs-, skillevægs- og sandwichelementer. Af råmaterialer arbejder vi på vores element fabrik med sand, sten, jern, armeringsnet, Leca samt bindere og kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov. Vores element fabrik ligger inde med en stor lagerbeholdning af forskellige standardelementer, men vi er ligeledes i stand til at tilpasse vores produkter efter hvert enkelt byggeprojekt og de dertilhørende behov.

Gode kvalitetsløsninger er altid i højsædet på Præfa Byg element fabrik

Vi har opstillet nogle høje krav og standarder for os selv, som samtlige medarbejdere på element fabrikken gør en dyd ud af at følge i alle facetter af vores forehavende. Vores element fabrik har eget laboratorium, hvor daglige kvalitetskontroller af vores produktion udføres. Derudover er alle produkter, som forlader element fabrikken, certificeret af Dancert i henhold til gældende normer.

Kontakt vores element fabrik og hør, hvorledes vi kan være dig behjælpelige med kvalitetsløsninger til dit næste byggeprojekt. Vi udarbejder gode tilbud efter vores kunders individuelle tegninger og ønsker og kan med garanti finde frem til en god løsning til lige netop dig og dine behov.