Betonelementer bredt udvalg af kvalitetsløsninger

Præfa Betonelement A/S er en anerkendt producent og leverandør af betonelementer af høj kvalitet

Vores hovedsæde og produktion af beton elementer er beliggende i Østervrå, Jylland. Herfra har vi i knap 40 år leveret gode kvalitetsløsninger inden for beton elementer til vores mange tilfredse kunder. Vi producerer på daglig basis op til 420 m2 af diverse betonelementer og kan utvivlsomt levere det optimale betonelement til dit forestående byggeprojekt. Vores beliggenhed i Jylland begrænser os ikke rent geografifisk.

Vi har således leveret betonelementer til alverdens former for byggerier – ikke blot i Jylland – men over hele Danmark

Vores kvalitetsmæssigt velfremstillede beton elementer omfatter både bagmurs-, skillevægs- og sandwichelementer. Vi har gennem årene leveret betonelementer til landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri i Jylland og resten af landet. Til fremstilling af vores mange betonelementer anvender vi flere forskellige råmaterialer – heriblandt sten, sand, jern, Leca, armeringsnet og bindere.
Vi yder en stor indsats for altid at holde vores produktsortiment af diverse betonelementer opdateret og arbejder med stor fleksibilitet. Vores lagerbeholdning af beton elementer af standardstørrelser er altid stort og klar til hurtig levering. Et fleksibelt produktionsapparat gør dog, at vi ligeledes kan producere og levere behovsmæssigt veltilpassede løsninger inden for beton elementer til vores mange kunder i Jylland og det øvrige Danmark. Vi kan tilpasse størrelse og udformning af dit valgte betonelement til at imødekomme dine specifikke ønsker. I visse tilfælde har du sågar muligheden for at bestemme dit bestilte betonelements U-værdi og overflade/frilægning.

Vores mange års erfaring med fremstilling af betonelementer i Jylland gør, at vi til fulde forstår vigtigheden af god kvalitet

Vores beton elementer bruges i forbindelse med en lang række forskellige byggerier, hvor sikkerhed, kvalitet og holdbarhed altid er topprioriteter. Derfor gennemgår vores produktionsapparat til fremstilling af betonelementer i Jylland jævnligt grundige kvalitetskontroller for at sikre, at hvert eneste betonelement lever op til egne og vores kunders kvalitetsforventninger. Kontrollerne af vores beton elementer finder sted i eget laboratorium, så vi er sikre på, at de foretages efter vores høje kvalitetsmæssige standarder. Ethvert betonelement fra os fremstilles i vores topmoderne produktionsfaciliteter i Jylland og er certificeret af Dancert i henhold til gældende normer.
Ønsker du at få udarbejdet et godt og prisvenligt tilbud på beton elementer, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores salgsapparat i Jylland. Således kan vi tage en snak og i fællesskab finde den bedst mulige løsning på betonelementer, der passer til lige netop dig og dit behov.

 

Ethvert betonelement leveres i henhold til den aftalte løsning såvel som til den aftalte tid og pris.