Bagmur i suveræn kvalitet til gode priser

Her har vi siden vores opstart i 1974 specialiseret os i produktion af diverse betonelementer – heriblandt bagmure

Vores produktsortiment består af bagmurs-, skillevægs- og sandwichelementer og kan leveres i både standardstørrelser såvel som individuelt tilpassede løsninger med blandt andet bagmure i specifikt ønskede udformninger og størrelser. Vores bagmurselementer er rumstore, etagehøje elementer fremstillet af letkonstruktionsbeton, hvor råmaterialet Leca giver et let og porøst teglprodukt, der som bagmur udmærker sig med kvaliteter som lav rumvægt, høj trykstyrke og en god isolerende evne.

Af andre egenskaber ved vores udvalg af bagmure kan nævnes, at vægmaterialet er kemisk neutralt, hvorfor det som bagmurselement ikke kan angribes af råd og svamp. Vi har i årevis leveret bagmure til landbrug, erhverv, industri og alle former for boligbyggeri.

Bagmure leveres i standardtykkelserne 100, 120 og 150 mm.

Maksimumhøjden på vores bagmure er 3300 mm, mens maksimumbredden er på 8000 mm. I tilfælde af, at vores kunder ønsker højere bagmurselementer, er vi ligeledes leveringsdygtige i vendeelementer, hvor maksimumhøjden og –bredden skifter. Derudover kan enhver bagmur tilpasses efter specifikke ønsker til størrelse og udformning.

Vores produktionsapparat er kvalitetsbevidst sammensat, og vores fagfolk veluddannede, hvilket resulterer i bagmurselementer af høj kvalitet. Netop kvalitet er altid i højsædet i alle facetter af vores forehavende – heriblandt også fremstillingen af bagmure. Vi kvalitetstester dagligt vores fremstillede betonelementer, ligesom samtlige vores bagmure er certificeret af Dancert i henhold til gældende normer.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende vores produkter samt at udarbejde tilbud på bagmure m.m. Kontakt os og lad os i fællesskab finde den optimale bagmur og andet til dit næste byggeprojekt.